Over ons.

Nexus Components is een familiebedrijf dat oplossingen van hoge kwaliteit biedt aan klanten die op zoek zijn naar topproducten en ontwerpexpertise.         

Met meer dan 70 gecombineerde jaren in elektronische en elektrische componenten, werken we alleen met leveranciers die onze visie delen van eersteklas service en uitmuntendheid.         

Onze reputatie is gebaseerd op onze persoonlijke service en aandacht voor de specifieke behoeften van onze klanten. Ze vertrouwen op ons voor een hoge kwaliteit ontwerp en bouw, van de tekentafel tot het eindresultaat.         

We werken met partners, waaronder Ruffy, OTTO, Marquardt en Sure Grip-besturingselementen, en bieden superieure producten die we persoonlijk kunnen aanpassen voor uw eindgebruik.         

Onze unieke relatie met deze leveranciers betekent ook dat we uw goederen aan u kunnen leveren wanneer u ze nodig heeft.         

Met klanten uit de productie-, transport-, landbouw- en constructie-industrie hebben we de ervaring en technische kennis om u de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften aan te bieden.         

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over al onze producten en services.

Nexus Components Supplied The Martian