ruimte

Componenten die in de lucht- en ruimtevaartindustrie worden gebruikt, moeten aan extreme eisen voldoen. Wij werken met leveranciers met ervaring in deze sector, zoals CTI Electronics en OTTO, om ervoor te zorgen dat de producten die wij leveren voldoen aan de precieze eisen van deze sector.

agrarisch

In samenwerking met leveranciers, waaronder CTS en SureGrip, bedrijven met uitgebreide ervaring in de zware industrie voor landbouw / bouw, is Nexus uniek geplaatst om componenten te adviseren en ontwerpen die goed werken in landbouwtoepassingen.

audio

We erkennen de noodzaak om toonaangevend te zijn in onze levering aan de audio-industrie en zijn trots om samen te werken met leveranciers zoals OTTO en Mardquardt Switches, waarvan het Pro Audio-assortiment een van de meest in het oog springende is. We kunnen een reeks verlichte drukknoppen, tuimelschakelaars, tuimelschakelaars en draaischakelaars aanbieden.

Automotive

Leveranciers van de auto-industrie moeten zich aanpassen aan veranderingen en volledig op de hoogte zijn van updates van regelgeving, materialen en technologieën. Met leveranciers zoals Marquardt en OTTO kan Nexus automotive-klanten de exacte specificaties leveren die ze nodig hebben.

Luchtvaart

De luchtvaartindustrie heeft leveranciers nodig met internationaal bereik, op de hoogte van de gespecialiseerde behoeften en de zware regelgeving van de sector. Onze leveranciers, waaronder Electronic Hardware Corporation uit New York, hebben ervaring met het voldoen aan de behoeften van deze wereldwijde markt.

commercieel

Nexus Components biedt deskundige technische en commerciële ondersteuning wanneer u dit nodig heeft. Door een aantal van de populairste componenten van hoge kwaliteit te leveren, kunnen we met u samenwerken vanaf de ontwerpfase van uw project

Verdediging

Militaire toepassingen betekenen extreme omgevingen - en de behoefte aan producten die bestand zijn tegen wild temperatuurbereik en de aanval van wind, weer en verontreinigingen. Producten zoals onze verzegelde schakelaars en robuuste bedieningselementen met hoge betrouwbaarheid van OTTO zijn getest in militair gebruik.

industrieel

Met een reeks producten die bestand zijn tegen extreme temperaturen, zwaar gebruik en gevaarlijke elementen, kunnen wij met u samenwerken om precies de juiste producten te vinden voor allerlei industriële toepassingen.

manafacturing

Nexus levert hoogwaardige schakelaars, toetsenborden, joysticks, handgrepen, bedieningsknoppen, aanraakschermen en solid-state relais voor de productiesector. Onze expertise betekent dat we kunnen voldoen aan de behoefte van de maakindustrie aan precisie, kwaliteit en veiligheid.

marinier

De maritieme industrie vereist hoge normen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Een ongelooflijk diverse sector, het vereist een breed scala aan componenten en materialen. Nexus biedt een reeks componenten, waaronder Zago-afdichtingsproducten, Ruffy-joysticks en OTTO-schakelaars, die bestand zijn tegen zware omstandigheden en blootstelling aan water, olie en andere verontreinigingen.

Medisch

In een medische omgeving zijn netheid en betrouwbaarheid de sleutelwoorden. We bieden een reeks producten, waaronder medische EHC-klemmen en ActiveKey-toetsenborden van medische kwaliteit om comfort te garanderen en kruisbesmetting te voorkomen. We hebben ook een volledig assortiment schakelaars en bedieningselementen, keypads en displays in voorraad die bestand zijn tegen de behoeften van de medische industrie.